Szobor az esküvőmre

Egy hét csúszással, de megérkezett az újév első bejegyzése. A kis késlekedésnek azonban nyomós oka volt. Óriási dolgok történtek az életünkben, mind magánéleti, mind az amorFFactory frontján. Nem titok, hogy az amorFFactory csapata közösen írja a blogot. Nekem, Máténak, a múlthéten volt az esküvőm.

Szoborba zárt pillanat

Szoborba zárt pillanat

Éppen ezért most én ragadtam tollat, illetve klaviatúrát. Ugyanis egy olyan feladat elé állítottuk ennek kapcsán magunkat, amely igényelte mindazokat a képességeket, amiket a korábbi bejegyzésekben már bemutattunk. Hogy mi lett az eredmény? Kattints, és megtudod!

A párommal, Anettel, nagyon szeretjük a kreatív dolgokat. Ő volt (Potter Panni), aki az egyik első bejegyzéshez, a halloweeni horrorhoz a töklámpást faragta. Nem volt kérdés, hogy valami egyedi és emlékezetes díszt szeretnénk a tortánkon látni, amely nem csak számunkra örök emlék, de a násznépet is meglepi és felejthetetlené teszi számukra az esküvő emlékét. Szinte azonnal adódott, hogy készítsünk tortadíszt 3D nyomtatással.

Scanelik a királylányt!

Scanelik a királylányt!

Ez nem csak számunkra volt újdonság, hanem az amorFFactory számára is, hiszen eddig bronzkeverékből még nem nyomtattunk. Mindennek eljön azonban az ideje! A mennyasszony csodálatos esküvői ruhája sem bizonyult egy igazán egyszerű scanelési feladatnak. Azonban több kép felhasználása és Matyi varázslómunkája segítségével összeálltak a nyomtatható képek és elindulhatott a nyomtatás.

Lerakjuk az alapokat...

Lerakjuk az alapokat…

Rengeteg óra belement és sajnos selejt is sok keletkezett, de végül elkészült 3 szobor, amelyek közül 2 az esküvőn felkerült a tortára. A hatás pedig nem maradt el! Az egyébként is gyönyörű esküvői torta igazi ékköve lett a szobrunk. Majd a torta fogyasztása közben körbeadtuk a rokonság körében és bizony voltak párás tekintetek. Egy kicsit bántuk is, hogy nem volt időnk már többet is nyomtatni a szobrokból, mert nagyszerű ajándék lett volna az örömszülőknek. Ami késik, nem múlik!

Az utolsó simítások

Az utolsó simítások

Ami azonban a legfontosabb, és képekkel vagy szöveggel nehezen átadható érzés, amikor a kezedben foghatod önmagadat, a legszebb ruhában, amibe valaha öltöztettek és láthatod a saját arcodon a mosolyt. A szobrok most az ágyunk mellett vannak és minden reggel vidámsággal tölt el, ha rájuk nézünk.

Így néz ki egy csomag

Így néz ki egy csomag

Éppen ezért minden követ megmozgattunk az elmúlt hetekben és a következő hetekben is meg fogunk, hogy mások is átélhessenek hasonló élményt az esküvőjük kapcsán. Azonban arra is rájöttünk, hogy az esküvő csak egyike azoknak a pillanatoknak, amiket ilyen szoborba zárt formában is érdemes megörökíteni. Jön a Valentin-nap, de nincs ajándék ötleted? Szeretnéd, hogy még az ükunoka is simogathassa a dédi arcát? Szeretnéd megörökíteni, hogy milyen volt mikor a baba még a pocakban volt? Sokat vagy távol a családtól, de a mosolyoddal mindig szeretnéd betölteni a nappalit?

Ezek a szobrok szólhatnak az egész világodnak!

A szolgáltatás menete roppant egyszerű:

  1. Egy számodra megfelelő időpontban bescanel a csapatunk.
  2. Mi megtervezzük és legyártjuk a szobrokat (2-3 hét).
  3. Leszállítjuk az általad kívánt címre.

Mától lehet árajánlatokat kérni szobrokra a hello@amorffactory.com e-mail címen, vagy keressetek meg minket a facebookon!

Ui.: Az esküvői képeket külön köszönjük Kiss Lóránt fotósnak!

1 Comment

  1. Pingback: 3D-s jövő: amikor elmosódnak a határok digitális és valós között | amorFFactory

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s