amorFFactory visszatérés

Mi a közös az amorFFactoryban és a Terminátorban? Visszatértünk! Egy látszólag csendesebb időszak volt most a blog életében, de ez nem a tétlenségből fakad. Több témát is érintünk a mai posztban.

blue

Képzést, szobrokat és nyílt napot. Haladjunk szépen sorjában! Kezdjük először a tovább gombra kattintással!

!gen Debrecen

Az amorFFactory csapata beült az iskolapadba. Az !gen Debrecen egy képzés, amelyen 13 hét alatt különböző tippeket, trükköket tanulunk meg arra, hogy hogyan válhat az amorFFactory egyszer világmárkává. Múltkor az egyik előadásról blogot kellett írni: ezt itt olvashatjátok! Persze nem az amorFFactory az egyetlen csapat a programban. Sőt ezek a csapatok egy szakmai zsűri előtt megméretettnek majd a képzés végén. A zsűri azt nézi meg, hogy melyik ötletben van a legnagyobb üzleti potenciál. Reméljük megnyerjük! 🙂

!gen Debrecen

!gen Debrecen

Eddig volt egy nagyon jó csapatépítő tréningünk, tanultunk az ötleteink igazolásáról és a kreatív énünk előcsalogatásáról. A jövőben számíthattok rá, hogy erről beszámolunk majd. Miért fontos ez nekünk? Úgy gondoljuk, hogy a 3D nyomtatás valódi problémák megoldására alkalmas. Például, hogy örökítsek meg egy pillanatot a legélethűbben? Hogyan tudnék valami teljesen egyedi ajándéktárgyat készíteni? Hogyan tudnám az ötleteimet a fizikai valóságba áthelyezni? Mi ehhez tudunk segítséget nyújtani. Azonban, hogy a képességből tevékenység legyen, ahhoz nélkülözhetetlenek a piaci folyamatok. Ezt tanuljuk most.

Szobrok és egyebek

Az, hogy tanulunk ezt-azt, nem azt jelenti, hogy a nyomtatónk pihenhet! 🙂 Sorra jöttek az új szobrok. Itt is van egy pár kép arról, hogy miket készítettünk. Megérkezett egy nagy anyagrendelésünk, úgyhogy már az olyan különleges anyagok nyomtatása is megoldott, mint a fahatás, rézhatás. De beszéljenek helyettem inkább a képek:

Szobrok!

Szobrok!

Roland barátunk nagyszerű szobra!

Roland barátunk nagyszerű szobra!

Szivárvány!

Szivárvány!

Na mi készült Potter Panninak?

Na mi készült Potter Panninak?

Így teheted egyedivé a keszeid!

Így teheted egyedivé a kekszed!

Itt a végeredmény, amíg még volt belőle!

Itt a végeredmény, amíg még volt belőle!

VR videó

Egy nagyszerű együttműködést hoztunk össze a TheVR Tech csapatával. Minden benne van a videóban. Ha megnéztétek, akkor jöhet a következő téma!

Nyílt nap

Szeretnél te is bepillantani a kulisszák mögé? Esetleg kíváncsi vagy arra, hogy te hogyan néznél ki bescannelve? Megnéznéd, hogyan működik egy 3D nyomtató?

Ott a helyed az amorFFactory nyílt napján! Április 18-án megteheted. 50 látogató fogadására és ingyenes bescannelésére van kapacitásunk a nap folyamán, ezért ha érdekel a dolog, akkor regisztrálj minél hamarabb! Az amorFFactory főhadiszállásán, Debrecenben a Csapókertben lesz a nyíltnap. (Pontos címet a regisztrációt követően adjuk meg) Csak az előzetesen regisztráltakat tudjuk fogadni és a regisztráció április 15-én 24.00-kor lezárul, vagy ha elérjük a létszámlimitet. A regisztrációhoz nem kell mást tenned, mint kitölteni a lenti regisztrációs lapot. Minden regisztrálónak külön kell regisztrálnia, de a formulát a szokásos közösségi hálókon megoszthatod. Gyere el, ha egy igazán menő 3D élményt szeretnél!

ITT REGISZTRÁLHATSZ!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s